Liceul

Liceul

Nivelul liceal la Şcoala Internaţională Heritage începe în clasa a 10-a, iar liceenii studiază conform programului Cambridge Advanced.

Programul Cambridge International Advanced: calificările AS şi A Level
După susţinerea examenelor IGCSE elevii îşi continuă studiile liceale cu programul Cambridge Advanced.
Cambridge Advanced este destinat elevilor cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, care au nevoie de studii avansate pentru a se pregăti de admiterea în instituţiile universitare. Cambridge International AS durează de obicei un an, iar Cambridge International A Level este un curs de doi ani.
Pentru a obţine calificările Cambridge International AS şi A Level, elevii şi părinţii lor sunt liberi să decidă câte discipline doresc să studieze (minim 4) şi să aleagă dintr-o serie de opţiuni, în funcţie de cariera dorită, preferinţele şi abilităţile individuale, obiectele studiate anterior, dar ţinând cont, totodată, de cerinţele universităţilor la care vor candida. Pentru fiecare disciplină studiată elevul primeşte o notă separată. Unele discipline pot fi începute ca nivel Cambridge International AS şi extinse la nivelul Cambridge International A Level .

Calificările Cambridge International AS şi A Level sunt recunoscute de universităţile de top din întreaga lume, de angajatori la nivel mondial şi reprezintă un „paşaport internaţional” către dezvoltare şi succes.

Mai multe informaţii: Cambridge Programmes and Qualifications – A Guide for Parents